Kılıçdaroğlu 6’lı Masa Defterini Açtı! Meral Akşener de Normalleşti

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşamkatıldığı TV100 canlı yayınında İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili zehir zemberek ifadelere imza attı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 canlı yayınında Kübra Par ve Gürkan Hacır'ın gündeme ilişkin sorularına yanıtlar verdi. Kılıçdaroğlu, 6’lı masadan kalktıktan sonra geri dönen İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener’e de sert sözlerle yükledi. Akşener’i eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, “Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor nasıl normalleştiğini.” dedi. 6’lı masa ve kendisinin adaylık süreci hakkında da sorulara yanıt veren CHP eski lideri Kılıçdaroğlu, ‘İhanet’ kelimesi nedeniyle Akşener'in kendisine dava açacağının sorulmasına “Yanlış mı?” diyerek cevap verdi. 

“Meral Akşener de Normalleşti”

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Özgür Özel’in normalleşme sürecine itiraz etmeniz parti içindeki tartışmaları derinleştirerek CHP'yi tartışılan bir parti haline getirmiyor mu?” sorusu ise dikkat çeken bir cevap verdi. Kılıçdaroğlu, “Sinan Oğan hem normalleşti hem zenginleşti. Bilmiyor muyuz? Hepimiz biliyoruz. Sayın Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor nasıl normalleştiğini. Partiler iktidar olmak ister. Bunun için mücadele edersiniz. Politika üretirsiniz. Normalleşerek iktidar olunur mu?” dedi.

“Neden Ayrıldı, Hangi Gerekçeyle Geri Geldi?”

6’lı masa ve adaylık süreci hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, “Bütün yük benim sırtımda kimse Meral Hanım'a bir şey demiyor. Neden masadan ayrıldı? Hangi gerekçeyle masaya geri geldi? Masaya neden kumar masası dedi? Neden Erdoğan'a gittin?” eleştiriyi yaparken o kadar kolay eleştiri yapıyoruz ki. O masa aslında toplumun barışma masasıdır aslında. O masada değişik görüşler bir araya geldi.” dedi. 

“İhane Dedim Yanlış Mı?”

Kılıçdaroğlu’nun ‘İhanet’ kelimesi nedeniyle Akşener’in kendisine dava açacağı sorulması üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, “Yanlış mı? Siz bir masada oturuyorsunuz. Masaya kumar masası diyorsunuz sonra geri dönüyorsunuz. Ve seçim kaybediliyor sorumlusu o değil sorumlusu Kemal Kılıçdaroğlu oluyor. Bunda vicdan var mı? Suçlayanlarda vicdan var mı? Hangi gerekçeyle ayrıldı hangi gerekçeyle geri geldi bunu sormak zorundayım? Gideni daha sonra döneni suçlamıyor kimse beni suçluyorlar. Akıl var mı burada? Vicdan var mı?” diye konuştu.

“Akşener’in Vekili Oy Vermedi”

Kübra Par’ın “Akşener masadan kalktıktan sonra yeniden sizin için sahaya çıktı. Kalmasaydı kazanırdık düşünceniz var” sorusu üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, “Oy vermeyen çok oldu. İYİ Parti'den milletvekili açıkladı zaten. Oy vermedim dedi. Suçlusu kim yine Kılıçdaroğlu. Kimse demiyor ki arkadaş sen suçlusun. Senin liderin oy verelim dedi sen yine oy vermedin. ama suçlu yine benilan edildim. Benim kadar haksızlığa uğrayan ikinci bir siyasi lider görmüyorum.” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Fatih Çiçekli Kimdir? Akşener’e Zehir Zemberek Sözler 16 İle Yeni Vali Geldi 12'si Merkeze Çekildi Tuncer Bakırhan'dan En Düşük Emekli Aylığı Teklifi: 32 Bin Lira Olsun