Güldür Güldür Show'da 2.ayrılık! Sürpriz ayrılığın sebebi bakın ne

Show TV'nin fenomen yapımlarından olan ve 10 yıldır gösterimde olan Güldür Güldür Show'da dizi sezonun açılmasıyla birlikte yaprak dökümü yaşanmaya başlandı. Son ayrılık Güldür Güldür'ün reytingleri düşürür mü? zamanla göreceğiz.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Ali Sunal sunumuyla Show TV ekranlarında yayınlanan 10 yıldır izleyiciyi güldüren Güldür Güldür Show'da flaş bir ayrılık yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Güldür Güldür Show” programı 10 yıldır seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Sevilen programda İrem Kahyaoğlu‘ndan sonra bir ayrılık daha yaşandı. Giray Altınok fenomen yapıma veda etti. Başarılı oyuncu büyük ilgi gören blutv‘de yayınlanan “Prens” dizisini çektiği MGX Film‘le 1 yıllık anlaşma imzaladığı öğrenildi.

Giray Altınok,  büyük ilgi gören “Prens” dizisinin 2. sezonunu yazmaya başladı. Altınok, son olarak ayrıca “Ölümlü Dünya 2” filminde de rol almıştı.

Savunma Sanayiine Hain Saldırı Yerlikaya, TUSAŞ Saldırısında Adresi İşaret Etti Demirtaş’tan Bahçeli’ye Destek Kandil’e Rest Terör Saldırısında Şehit Olanların Kimlikleri Cübbeli Ahmet’ten ‘Öcalan’ Çağrısına Sert Çıkış Özgür Özel'den TUSAŞ Saldırısı Açıklaması