Burak Yılmaz Trabzonspor'un Evinde Çılgına Döndü! Taraftarlarla Kapıştı

Trabzonspor'un evinde 2-2 berabere kalan Kayserispor’un teknik direktörü Burak Yılmaz, maçın ardından bordo-mavili taraftarlarla tartıştı. Yılmaz, kendisine tepki gösteren taraftarlara, “Ben hayatım boyunca bu kulübe yanlış yapmadım” dedi. Tarafların kendisine küfüretmesi sonrası Yılmaz, “Adam mısınız lan siz.” ifadesini kullandı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Kayserispor'u ağırladı. Akyazı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Mehmet Türkmen yönetti. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Mustafa İlker Coşkun oldu. 

Maça hızlı başlayan Kayserispor, 10. dakikada yakaladığı penaltı vuruşundan yararlanamadı. Baskını artıran Kayserispor, Hasan Ali Kaldırım ile 12. dakikada yakaladığı pozisyon sonucu 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Kayserispor, 63. dakikada Aylton Boa Morte ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkarmayı başardı. Trabzonspor 89. dakikada Umut Bozok'la bulduğu golle umutlandı. Bordo-mavili ekip, 90+9. dakikada Stefano Denswil'in golüyle skoru 2-2’ye getirdi ve maç bu sonuçla bitti. 

Küfürler Sonrası Çileden Çıktı

Puanların paylaşıldığı karşılaşmanın sonunda Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz’ın bordo-mavili taraftarlarla yaşadığı gerilim gündem oldu. Eski takımı Trabzonspor’un taraftarları, karşılaşmanın sonunda Burak Yılmaz'a tepki gösterdi. Tribünlerden yükselen küfürler karşısında sessizliğini koruyamayan Yılmaz, kendisine hakaret eden taraftarların bulunduğu bölgeye gitti. Sinirlerine hakim olamayan Yılmaz, “Ben hayatım boyunca bu kulübe yanlış yapmadım.” dedi. Sözlü saldırıların devam etmesi üzerine Burak Yılmaz, öfkesini kontrol edemeyerek, “Lan oğlum! Adam mısınız lan siz!” sözleriyle tepkisini sertleştirdi.

Gerilimin tırmanması üzerine stadyumda görevli güvenlik güçleri araya girerek Burak Yılmaz’ı güçlükle soyunma odası tüneline yönlendirdi.

“Trabzonspor’u Seviyorum, Beni Ben Yaptı”

Yaşananlarla ilgili olarak açıklama yapan Burak Yılmaz, şunları söyledi;

“Benim Trabzonspor’a hiçbir zaman yanlışım olmadı. Ben Trabzonspor’u çok seviyorum. İster inanın, ister inanmayın. Ekmeğini yedim. Beni ben yapan Trabzonspor’dur. Beni tekrardan Türk futboluna kazandıran Şenol Güneş ve Trabzonspor'dur. Bunu kimse inkar edemez. Küfür de olsa, başka bir şey de olsa beni sevdiklerini biliyorum. Ben de seviyorum. Ancak ben Kayserispor’un hakkını korumak için her şeyi yapmak zorundayım. Bana yakışan bu. Bize bunu buralarda öğrettiler. Trabzonspor’a başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin.”

Önce Bebek Sonra Evlilik Dediler Burak Yılmaz Trabzon'da Çılgına Döndü Tuncer Bakırhan'dan En Düşük Emekli Aylığı Teklifi: 32 Bin Lira Olsun