Ankara Siyaseti Bu Evliliği Konuşuyor: Salih Bezci ve Turgut Altınok Dünür Oluyor

İşadamı Salih Bezci’nin oğlu Efe Bezci ile Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok dünya evine giriyor.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Ankara’nın gayrimenkul zenginlerinden Besa Holding’in sahibi iş adamı Salih Bezci’nin oğlu Efe Bezci ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden Keçiören Belediye Eski Başkanı Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok dünya evine giriyor.

Daha önce iki evlilik yaptığı bilinen Efe Bezci sosyal medya platformu Instagram hesabından kız almaya gitme görüntülerini paylaştı.

Ankara JW Marriott Otel’de yapılacak düğünde, Ebru Yaşar ve Altay’ın sahne alacağı öğrenildi. 

Salih Bezci ve Turgut Altınok Dünür Oluyor

Özellikle Ankara'daki büyük gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Salih Bezci, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan vekilliği görevini 12 yıl sürdürdü. Bezci, 2011 yılının mart ayında Ankara Ticaret Odası’nın 18. Başkanı seçilmişti. Turgut Altınok ise uzun yıllar Keçiören Belediye Başkanı olarak görev yapmış ve Ankara siyasetinde bir figür olarak tanınıyor.

Efe Bezci Kimdir?

1990 yılında doğan Efe Bezci, Besa Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamlayan Bezci, 2013 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nden İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü mezunu oldu.

Eğitim sürecinde New York’ta mimarlık stajı yapan Bezci, Besa Holding bünyesinde inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanlarında görev aldı.

Fethullah Gülen ABD’de Öldü Fethullah Gülen’in Öldüğü Anlar