Ali Koç ve Mourinho Gerginliği İddiası: F.Bahçe Ahmet Çakar’ı Sert Yalanladı

Spor Haberleri: Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin Galatasaray’a yenildiği derbinin ardından Ali Koç’un soyunma odasına inerek teknik adam Jose Mourinho ile gerginlik yaşandığını söylemişti. Fenerbahçe, Ahmet Çakar’ı resmi açıklamayla yalanladı.

Ali Koç ve Mourinho Gerginliği İddiası: F.Bahçe Ahmet Çakar’ı Sert Yalanladı

Spor Haberleri... Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe evinde ağırladığı Galatasaray’a 3-1 yenildi. Ahmet Çakar devre arasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’ın soyunma odasına inip futbolculara ağır konuştuğu ve bundan dolayı Jose Mourinho ile arasında gerginlik yaşandığını iddia etmişti. 

Bu yüzden Mourinho’un maç sonu basın açıklaması yapmadığını iddia eden Ahmet Çakar, Acun Ilıcalı’nın ikili arasındaki gerilimi yatıştırmaya çalıştığını söyledi. 

“Gerginlik Yaşandığı İddia ve Söylemleri Doğru Değildir”

Ahmet Çakar’ın bu iddiası sosyal medyada gündem olmasının ardından Fenerbahçe Kulübü sosyal medyada bir açıklama yayınladı. 

Fenerbahçe’nin açıklaması şöyle:

“Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç'un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir.

Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır.

Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz.

Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz.”