Ali Koç Kasımpaşa’ya Gitti! Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe’yi Ayağa Kaldırdı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını tribünden izledi. Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç, Ali Koç'u çiçekle karşılayınca Rasim Ozan Kütahyalı paylaşım yaptı.

Ali Koç Kasımpaşa’ya Gitti! Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe’yi Ayağa Kaldırdı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın evine konuk oldu. Sarı-lacivertli ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın öncesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda hazır bulundu. 

Kasımpaşa Başkanı Saraç, Ali Koç’u Çiçekle Karşıladı

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç, misafir takım Fenerbahçe’nin Başkanı Ali Koç’u protokol tribününde karşıladı ve kendisine bir buket çiçek takdim etti.

Rasim Ozan Kütahyalı: Biat Görüntüleri

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal platformu X hesabından o anları paylaşarak Ali Koç ve Fatih Saraç’ı hedef aldı. Kütahyalı, X paylaşımında, “Fatih Saraç, Ali Koç’a biat görüntüleri denirse yanlış olmaz.” ifadelerine yer verdi.

Maç Öncesi de Hazır Ola Geçer Demişti

Spor yorumculuğuyla da öne çıkan Rasim Ozan Kütahyalı, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı öncesi de bir iddiada bulunmuştu. Kütahyalı, “Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin B takımı. Kulübün Başkanı Fatih Saraç, Ali Koç’u görünce hazır ola geçer. Kendisini severim ederim ama gerçek bu. O yüzden Kasımpaşa’nın puan alma ihtimali bile yok.” demişti.

Kütahyalı'nın bu sözleri Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Ali Koç Kasımpaşa’ya Gitti! Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe’yi Ayağa Kaldırdı - Resim : 1