Ali Koç Aziz Yıldırım Canlı Yayında Kapışacak! Habertük TV Canlı Yayın Ateşli Geçecek

Son Dakika Haberleri: Fenerbahçe Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu akşam Habertürk TV canlı yayında tartışacak. Aziz Yıldırım Ali Koç Canlı Yayını Saat Kaçta netleşti. Aziz Yıldırım Ali Koç Habertürk TV Canlı İzle... İşte tüm detaylar...

Ali Koç Aziz Yıldırım Canlı Yayında Kapışacak! Habertük TV Canlı Yayın Ateşli Geçecek

Son Dakika Haberleri: Fenerbahçe başkanlı seçimi süreci devam ediyor. Başkan adaylarından Ali Koç'un canlı yayına çıkma davetine Aziz Yıldırım'dan seçime bir gün kala olumlu cevap geldi. Aziz Yıldırım Ali Koç tartışması bu akşam Habertürk TV'de canlı yayın olacak. İşte detaylar... 

Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında kıran kırana mücadele geçiyor. Başkan seçimi için kongre üyeleri yarın sandık başına gidecek. Ali Koç'un canlı yayına çıkma teklifi Aziz Yıldırım tarafından olumlu karşılandı. Ali Koç - Aziz Yıldırım Habertürk TV canlı yayın ile seçime 1 gün kala tartışacak. İşte tüm detaylar.

Ali Koç Aziz Yıldırım'a Canlı Yayın Teklifi Yaptı

Ali Koç bugün yaptığı genel kurul konuşmasında Aziz Yıldırım'ı canlı yayında tartışmaya davet etti. Ali Koç, "Sayın Başkan çok geç değil. Saat 5'e geliyor. Akşam istediğiniz yerde TV'ye çıkalım. Hadi burada size muhtelif sebeplerden hakkınız yendiğini savunabilirsiniz, bize göre öyle değil, kameralarda kayıtlı mevcut. Bizi çok yere şikayet ettiniz, şimdi de İçişleri Bakanlığı'na şikayet ediyorsunuz. Fırsat bu fırsat. Konuşmanızı yapamadınız. Bu çağrı tarihte son kez olacak, bir daha olmayacak. İstediğiniz yerde akşam buluşalım, söyleyemediklerinizi söyleyin. Ben söyleyemediklerimi yüzünüze bakıp söylemek istiyorum." demişti.

Aziz Yıldırım Canlı Yayına Tamam Dedi

Akşam üstü Aziz Yıldırım'dan davete olumlu yanıt geldi. Aziz Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız." dedi. 

Ali Koç - Aziz Yıldırım Canlı Yayını Saat 23.00'de

Ali Koç ile Aziz Yıldırım bu akşam saat 22.30'da NOW TV ekranına karşı karşıya gelecekti ancak tartışmanın yapılacağı televizyon kanalı son dakika değişti. 

Aziz Yıldırım - Ali Koç canlı yayını bu akşam saat 23.00'de Habertürk TV'de yapılacak. Habertürk canlı yayını resmi olarak duyurdu. Programın moderatörü ise Ahmet Selim Kul olacak.

Habertürk TV Canlı Yayın İzle - TIKLA

Habertürk TV Youtube Canlı İzle - TIKLA

Habertürk TV'den canlı yayın ile ekranlara gelecek tartışmanın hararetli geçmesi bekleniyor.