Ahmet Çakar, Mourinho-Ali Koç Kavgasını Açıkladı! Devre Arası Odaya Gitmiş

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray’a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho ile Ali Koç arasında devre arasında gerginlik yaşandığını ileri sürdü. Çakar, Mourinho'nun bundan dolayı basın toplantısı düzenlemediğini söyledi.

Ahmet Çakar, Mourinho-Ali Koç Kavgasını Açıkladı! Devre Arası Odaya Gitmiş

Fenerbahçe evinde Galatasaray’a 3-1 yenilmesinin yankıları sürerken Ahmet Çakar’dan çok konuşulan bir iddia geldi.

Haftalardır konuşulan Fenerbahçe Galatasaray derbisinde gülen taraf sarı-kırmızılı ekip oldu. Liderlik koltuğunda olan Galatasaray, Fenerbahçe’yi evinde 3-1 mağlup etti. 

Jose Mourinho Basın Toplantısı Yapmadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, karşılaşmanın ardından basın toplantısı yapmaması dikkat çekerken spor yorumcusu Ahmet Çakar katıldığı Beyaz Futbol canlı yayınında Mourinho’nun neden basın toplantısı yapmadığını açıkladı. 

Ahmet Çakar’dan Bomba İddia

Ahmet Çakar, Ali Koç ile Jose Mourinho arasında devre arasında gerginlik yaşandığını iddia etti.

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, “Devre arasında çok vahim şeyler olmuş. Ali Koç soyunma odasına inmiş ve ağır sözler söylemiş. Araya Jose Mourinho girmiş aralarında ciddi bir gerginlik olmuş. Mourinho çok bozulmuş. Mourinho’nun basın toplantısına çıkmamasının sebebi Okan Hoca’nın üç beş dakika gecikmesi değil Ali Koç ile yaşadığı problem ve ilk defa takım otobüsüne binmeyip özel arabasıyla gitmiş. Eğer yalansa da özür dilerim. Egoların savaşı bugün devre arasında başladı.” diye konuştu.

Kaynak: medyahaber.com