Ağustos ayının en şansız 4 burcu belli oldu: Venüs retrosu bu burçlara felaketi yaşatacak

22 Temmuz 2023 itibarıyla başlayan Venüs retrosu özellikle 4 burcu fazlasıyla etkileyecek. Peki hangi burçlar Venüs retrosundan ne kadar etkilenecek?

Ağustos ayının en şansız 4 burcu belli oldu: Venüs retrosu bu burçlara felaketi yaşatacak

Ağustos ayı boyunca sürecek olan retro bizlere zor günler yaşatacak. Duygularda iniş-çıkışlarla, geçmiş travmalarla, özgüven sorunlarıyla, kariyer hedeflerimizde alabileceğimiz hedeflerle boğuşacağımız bu dönemden sağlam çıkmak için haberimize göz atmakta fayda var...

RETRO ZORLAR AMA İYİLEŞTİRİR

Venüs retrosu, gezegenin 22 Temmuz tarihinde 28 derece Aslan burcunda geri hareketiyle başladı. Venüs, doğum haritalarımızda romantik alanları etkileyen bir bölümde yer alıyor ve retro hareketiyle 40 gün boyunca aşk hayatı, özgüven ve maddi konular üzerinde etkili olacak.

Retro süreci, bazen acı verici olabilecek ancak iyileşme sürecini peşinden getiren bir dönem anlamına geliyor.

Bu süreçte ikili ilişkilerde düzeltilmesi gereken sorunlar ve sosyal çatışmalarla yüzleşeceksiniz. Bu süreç, kendinizle olan ilişkinizi de ön plana çıkaracak ve özür dileme, kusurlarınızı kabul etme cesaretini bulmanızı sağlayacak.

Bu yıl ki Venüs retrosu gururlu ve çarpıcı Aslan burcunda olacağı için kendinizle olan ilişkiniz ön planda olacak. Kendinizi affetmeyi, utancı bırakmayı, kusurlarınızı sevme cesaretini bulma şansınız olacak ve travmalar gündeme gelebilecek.

Unutmayın retro sizi zorlar, ama iyileşme için de önemli bir dönemdir.

 

İşte Venüs retrosundan en çok etkilenecek burçlar:

BOĞA

Venüs retrosundan en çok etkilenecek burçlardan biri Boğa olacak. Özellikle yükselen burcu Boğa olanlar, aşk hayatında hareketlilik yaşayabilirler.

Eğer bu süreçte hayatınızın geriye gittiğini düşünüyorsanız bu son derece normal. Retro boyunca çözülemeyen çatışmalara ışık tutulacak, sevgi, dürüstlük, kişisel hayattaki plan ve hayattan beklenti ön planda olacak.

ASLAN

Aslan burçları da bu retrodan büyük ölçüde etkilenecek. Aslan burcunda retro yapan Venüs, özgüven ve kararsızlık yaşatabilir ve başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğüne gereğinden fazla odaklanmanıza neden olabilir.

AKREP

Akrep burçları, bu dönemde kariyer hedeflerini ve hayatta doğru yolu izleyip izlemediklerini sorgulayabilir. >Retro döneminde kariyer hedeflerinizi yeniden planlayacak ve sorularınızın cevabını bulmaya yaklaşacaksınız.

KOVA

Kova burçları da ilişki sorunları ve eski çatışmalarla uğraşmak zorunda kalabilirler. Venüs retrosu sürecinde, partnerler, düşmanlar veya eşlerle ilgili durumlar olumsuz etkilenecek. Bu ilişkilerde tartışmalar yaşamanız oldukça ihtimal dahilinde. Ama birini sizden özür dilediğine şahit olabilir ve birinin size karşı kırgınlığı olduğunu da öğrenebilirsiniz.

NE ZAMAN BİTİYOR?

Venüs retrosu 3 Eylül tarihine kadar sürecek ve bu süre zarfında sizi geçmiş travmalarınızla yüzleştirecek. Bu süreçte deneyimler önem kazanacak.