AGD Siyeri Nebi Sonuçları Açıklandı İşte Sonuç Ekranı (Ortaokullar Düzeyi)

AGD Siyeri Nebi Sonuçları az önce açıkladı. Siyer Sınavı Sonuç Ekranı erişime açıldı. ilgiyle yapıldı. Siyeri Nebi Sınavı 27 Nisan’da ortaokullar düzeyinde Türkiye genelinde okullarda yapıldı. Siyeri Nebi Sonuçları Ekranı detayları burada!

AGD Siyeri Nebi Sonuçları Açıklandı İşte Sonuç Ekranı (Ortaokullar Düzeyi)

AGD Siyeri Nebi Sınavı bu yılda Türkiye genelinde ortaokul düzeyinde 27 Nisan 2024 tarihinde yapıldı. AGD siyeri nebi sonuçları bugün açıklandı. AGD siyer sınavı sonuç ekranı içeriğimizde yer alıyor. Siyeri nebi sonuçları ekranı hakkında detayları bilgiye ulaşacağınız bir içeriği sizler için hazırladık. İşte AGD siyeri nebi sonuçları hakkında merak edilen her şey… 

AGD siyer sınavı sonuçları, öğrencilerin yarışma sorularına verdiği doğru cevap sayısına göre belirlenecektir. Siyeri nebi sonuçları AGD’nin resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında duyurulacaktır. Ayrıca, yarışmaya katılan öğrencilere sonuçlara erişim konusunda SMS ile bilgi verildi.

Siyeri Nebi Sonuçları Ekranı Açıldı

Siyeri Nebi Sonuçları ekranı erişime az önce açıldı. AGD siyer sınavı sonuçları efendimizinizinde.com adresinden T.C. kimlik numaranızı yazarak öğrenebilirsiniz.

Siyeri Nebi Sonuçları Ekranı 2024

Siyeri Nebi Sonuçları İçin Tıkla

Siyeri Nebi sınavı sonuçlarına itiraz tarihleri 7 Haziran 2024 - 12 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılabilecek.

Siyeri Nebi Sonuçları Bugün Açıklandı

Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması, bir AGD (Anadolu Gençlik Derneği) organizasyonu olarak bilinmektedir. AGD siyer sınavı ortaokul düzeyinde bu yıl 27 Nisan 2024 Cumartesi günü yapılmıştır. Yüzbinlerce ortaokul öğrencisinin katıldığı siyer sonuçları dört gözle beklerken AGD siyeri nebi sonuçları belirlenen takvime göre, 6 Haziran 2024 Perşembe günü efendimizinizinde.com isimli web sitesinden açıklandı.

Siyeri Nebi Sonuçları 2024

 

AGD Siyer Sınavı Türkiye Ödülleri - Ortaokullar

AGD Siyer Sınavı Türkiye Ödülleri

AGD siyer sonuçları ile başarı elde eden öğrencilere Türkiye Geneli, İl Birincisi ve İlçe Birincisi düzeyinde çeşitli ödüller verecek. Ortaokullar düzeyi Türkiye geneli ödülleri şöyle belirlenmiştir;

  • Birinci: 15.000 TL
  • İkinci: 12.000 TL
  • Üçüncü: 10.00 TL
  • Dördüncü: 8.000 TL
  • Beşinci: 7.000 TL

Siyer sınavı ile amaçlanan son peygamber Hz. Muhammed’in (S.A.V) hayatını ve ahlâkını nesillere aktarmaktır. AGD Siyer Sınavı soruları Muzaffer Aktürk - M. Mücahid Traş’ın “Sevgili Peygamberim Hz. Muhammed (s.a.s.)” isimli eserinden hazırlanmıştır.

Siyer Sınavı Sonuçları Takvimi

AGD siyer sonuçları ne zaman açıklanacağı daha önceden açıklanan takvime göre belirlenmiştir. Siyeri nebi sonuçları tarihi 5 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir. 

AGD siyer sınavı ortaokul düzeyi takvimi şöyle;

  • Başvuru Başlangıcı: 20 Şubat 2024 
  • Son Başvuru Tarihi: 19 Nisan 2024 
  • Sınav Tarihi: 27 Nisan 2024 
  • Sınav Sonuç Tarihi: 05 Haziran 2024 
  • Sonuçlara İtiraz Tarihleri: 06 Haziran 2024 - 11 Haziran 2024